Παρουσίαση Μια σύντομη εισαγωγή σε αυτήν την εφαρμογή

Γεια σε όλους,

Πριν από λίγο καιρό ζητήσαμε τη γνώμη σας, είτε ήσασταν έμπειρος χρήστης BeesMonitor™ είτε απλώς κοιτούσατε στη γωνία, και WOW, το παραδώσατε! Αφού διαβάσαμε καθεμία από τις απαντήσεις σας στην έρευνα, λάβαμε υπόψη μας κάθε επαίνους και κριτική για να διερευνήσουμε τα σχέδιά μας για το BeesMonitor™. Όλα τα σχόλια θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει το αγαπημένο σας θέμα πολύ καλύτερο, αλλά αυτά ήταν μερικά από τα κυριότερα σημεία.

Ένα τεράστιο 72% από εσάς είπατε ότι ήσασταν έτοιμοι για ένα νέο νέο σχέδιο, ενώ το BeesMonitor™ είναι και μια επαναστατική άποψη για το τι πρέπει να είναι ένα καλό πρότυπο που βασίζεται σε bootstrap, καθώς το να δείτε κάτι νέο μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να αισθάνεται αναζωογονημένο. Και ας είμαστε ειλικρινείς, σε ποιον δεν αρέσει μια σύγχρονη ενημέρωση του αγαπημένου σας θέματος! Ενώ οι περισσότεροι είστε ακόμα ευχαριστημένοι με τις τρέχουσες παραλλαγές, περίπου το 50% από εσάς έχετε ζητήσει υποστήριξη vue.js. Με αυτό το πλαίσιο να κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα, σίγουρα πρέπει να συμπεριληφθεί στην οικογένεια των πλαισίων! Και, τελευταίο, αλλά σίγουρα εξίσου σημαντικό, μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία του εκπληκτικού 90% ήθελε περισσότερα πρόσθετα και τακτικές ενημερώσεις.

Το BeesMonitor™ φροντίζει πολύ να διασφαλίζει ότι οι πολύτιμες και δημοφιλείς προσθήκες υποστηρίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο σε drop-in βάση, δηλαδή χωρίς να κάνει μεγάλες τροποποιήσεις για να επεκτείνει την εμφάνιση και την αίσθηση του αγαπημένου σας προτύπου διαχειριστή :) . Και αν το πρόσθετο έχει αρκετή ζήτηση, δεν θα διστάσουμε να αφιερώσουμε τις ώρες για να υποστηρίξουμε την εμφάνιση και την αίσθηση του BeesMonitor™.

Αλλά πώς ρωτάς; Λοιπόν, για να κάνουμε την επόμενη έκδοση του BeesMonitor™ την καλύτερη όλων των εποχών και να εκπληρώσουμε εκ νέου την υπόσχεσή μας για συνεχή υποστήριξη και ποιότητα, γράψαμε το θέμα από την αρχή χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες πρακτικές Bootstrap. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να υποστηρίζουμε καλύτερα νέα πλαίσια καθώς εμφανίζονται και να διασφαλίζουμε ότι η υποστήριξη των προσθηκών είναι γρήγορη και αξιόπιστη. Επιπλέον, έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους προγραμματιστές της κοινότητας για να διασφαλίσουμε ότι οι προσαρμοσμένες παραλλαγές μας είναι κορυφαίας ποιότητας και ακολουθούν τις αρχές που εμείς στο BeesMonitor™ λαμβάνουμε υπόψη μας.

Είμαστε πραγματικά βέβαιοι ότι το BeesMonitor™ 4.0 θα επαναφέρει αυτή την εμπειρία του πρώτου θέματος, διατηρώντας παράλληλα την εξοικείωση που έχετε συνηθίσει. Είναι ένα ολοκαίνουργιο θέμα, αλλά με όλα τα πράγματα που αγαπάτε και μετά μερικά. Και για να διασφαλίσουμε ότι οι πιστοί μας πελάτες θα απολαμβάνουν αυτή την εμπειρία από πρώτο χέρι, θα δημοσιεύσουμε την ενημέρωση HTML δωρεάν ως ενημέρωση της τρέχουσας άδειας BeesMonitor™ που διαθέτετε!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους πιστούς μας πελάτες, για την υπομονή και τη συνεχή υποστήριξή σας στο BeesMonitor™. Χωρίς εσάς αυτό δεν θα ήταν δυνατό!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα BeesMonitor™

BeesMonitor™ Team We build cool things...

Achilles Chamaidis
Achilles Chamaidis (PHP Developer) Lead Author
@ahamaidis -

> Ready to join our dedicated team?
We are always on the lookout to expand and add unique app flavors to BeesMonitor™. If you think you can contribute and create your very own flavors, get in touch with us or click here to learn more about our partnership program.